WELCOME!!!

BLOG INI MEMAPARKAN SEMUA ISU ISU TERKINI DIKELAS 3 JUJUR DIMAKTAB SULTAN ISMAIL.GELAGAT PENGHUNI 3 JUJUR MEMANG MENGALAHKAN BERUK MAT YERGH!!.

Friday, November 13, 2009

PART TIME JOB

Selepas tamat periksa .Ramai pelajar melepak di rumah tetapi keadaan ini berlawanan bagi pelajar3j.


Apih mat telah berjaya membuka sebuah syarikat perniagaan kereta yang diberi nama "SYARIKAT UNTUNG LAKU ENTERPRISE".Dia menjual kerata terpakai,dipakai,belum pakai dan pakai buang.Rahsia kejayaan beliau adalah dengan berahsia selamanya.

Puteh kelihatan gumbira dengan mengadakan konsert jelajah dan berjaya mengutip kutipan sebanyak rm 1500 sepanjang konsertnya bersama apih.

Keterangan gambar:Kelihatan 3 tangan memberi wang dan handset.Satu tanagn lagi sukar di lihat kerana terlalu gelap.


Hakim kelihatan sibuk menyediakan air kepada pelanggannya tetapi Daniel hanya menyibuk dan akan ditampar oleh hakim sekejap lagi.Karim menjeling kerana jelous akan kejayaan rakannya.

Sekumpulan pelajar yang digelar "pelajar ganaz dan sopan" sedang melakukan kerja pembersihan .Mereka diberi upah rm5 seorang setelah membersihkan sebuah kelas.

Cerita sebenar:Didenda kerana menyimpan kucing liar secara haram.


SO.jangan lah kita menghabiskan masa muda kita dengar perkara tidak berfaedah seperti visual diatas.Ia hanya merosakkan otak dan membazir masa.Peace out............

3 comments:

  1. sementara xda wt ape asyik dok
    mari kite try mnde nih dlu
    ak pn baru nk try lah
    tp ak bgtau lah sdikit sbnyk yg ak tau
    web tu tulis kalau join leh dpt duit.
    cmni citenyer

    KLIK KAT BAWAH NI :-

    http://www.fineptc.com/index.php?ref=zproperty


    ha,dh masuk
    g wt account lah pe lg kn
    dh wt
    trus login
    pstu click EARNING AREA
    pstu die ade bagi link2 yg leh di click utk dpt duit
    skli click 1 je.
    dh abes bru tkn lg 1.
    jgn sume skli jln.
    xleh (jgn tamak sgt)
    dh click
    tgk lah web tu
    nnti dh abes mse yg diberi,die ade bgi no. utk di click.
    so,click jelah no. yg diberi tu
    dgn tu
    ade la $10 dlm account.
    so,ulang je mnde yg same.
    jd lah bnyk.
    (;
    mudah kn kgkawan.

    Cuba Dulu.
    Aku Pun Baru Nak Try Ni.

    ReplyDelete